Το www.chrisborsa.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προσωποποιημένων προϊόντων και μη  μέσω διαδικτύου.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή παραγγείλετε κάποιο προϊόν παρακαλώ συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους χρήσης  που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.chrisborsa.com

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας  www.chrisborsa.com συνεπάγεται με την ρητή αποδοχή και συναίνεση σας με αυτούς.

Το www.chrisborsa.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας  ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Το www.chrisborsa.com ενημερώνει τους χρήστες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας για οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους των συναλλαγών. Η οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει και δεν επηρεάζει ήδη ισχύουσες παραγγελίες. Οι συμβάσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα, την οποία δηλώνετε ότι κατανοείτε (γραφή και ανάγνωση). Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανηλίκους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.

Με την είσοδό σας δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, δεσμεύεστε δε ότι δεν θα επιτρέψετε τη χρήση των στοιχείων σας και των κωδικών εισόδου σας από ανήλικους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Αν γίνει τέτοια χρήση των στοιχείων και των κωδικών σας, υπεύθυνος είστε εσείς. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να τηρείτε τους βασικούς κανόνες της ασφάλειας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

Ανανεώσεις και αλλαγές
Το www.chrisborsa.com ενημερώνεται και επεκτείνεται συνεχώς τόσο λειτουργικά όσο και σε ότι αφορά προϊόντα και υπηρεσίες με συνέπεια να ανανεώνει και τους όρους χρήσης. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη σελίδα αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της. Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα:
Το www.chrisborsa.com δεσμεύεται για την ποιότητα, πληρότητα και εγκυρότητα τόσο των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, όσο και για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα, καθώς και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.chrisborsa.com υπηρεσίες. Στο πλαίσιο της καλής πίστης η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, που τυχόν έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από ανωτέρα βία.

Περιορισμός Ευθύνης:
Το www.chrisborsa.com δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Ωστόσο, δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των  καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.chrisborsa.com δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα  που μπορεί να προκύψουν στους χρήστες, όταν επιχειρούν την πλοήγηση στον δικτυακό τόπο ή κατά τη διάρκεια της πλοήγησης τους σε αυτή και έχουν σχέση με τη κακή συμβατότητα ή με την λάθος χρήση από μέρους τους . Όπου αυτή η ιστοσελίδα  εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, το www.chrisborsa.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο αλλά και για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη τυχόν προκύψει από τη χρήση τους των σελίδων αυτών,καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές μόνο με δική του ευθύνη.

Υποχρεώσεις Χρήστη:
Οι χρήστες της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος www.chrisborsa.com αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα   για αποστολή, δημοσίευση, και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, χυδαίου,ρατσιστικού, προσβλητικού,  συκοφαντικού,  άσεμνου, επιβλαβούς προς τους ανηλίκους περιεχομένου. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία αυτού ή να αλλοιώσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του  www.chrisborsa.com .

Προσωποποιημένα προιόντα

Στο κάθε προσωποποιημένο προϊόν του www.chrisborsa.com αντιστοιχεί ένα σχέδιο πρότυπο, όταν ο/η επισκέπτης επιλέγει ένα προϊόν θα πρέπει να γνωρίζει πως επιλέγει και το αντίστοιχο σχέδιο.

Οι παραγγελίες προσωποποιημένων προϊόντων στο www.chrisborsa.com δεν ολοκληρώνονται αν δεν συμπληρωθούν όλα τα πεδία της εκάστοτε επιλογής του επισκέπτη.

Αν και εφόσον όλα τα πεδία έχουν συμπληρωθεί η παραγγελία θα θεωρείται έγκυρη προς εκτέλεση και το www.chrisborsa.com δεν θα επιβαρύνεται με καμία ευθύνη για κάθε είδους σχεδιαστικό πρόβλημα που αφορά τις επιλογές του/της πελάτη.

COPYRIGHT, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού μας τόπου, συμπεριλαμβανομένων,  των κειμένων,  γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας  (copyright) και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δικαιούχου.

Αποδοχή όρων
Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα chrisborsa.com  αποδέχεστε και συναινείτε με τους όρους χρήσης και τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.